Hoppa till innehåll


Regler

SWESHARES.se är ett aktieforum där vi diskuterar aktier med absolut transparens och anonymitet utan någon koppling eller association till bank eller börsmäklare. Medlemskapet är gratis och fritt för allmänheten.

Användare och registrering

Endast medlemmar kan skriva inlägg på SWESHARES.se. Inläggen kan dock läsas av alla besökare på sajten, med undantag från de låsta sektionerna. Inläggen granskas inte innan de blir synliga i forumet. I forumet gäller därför inte utgivaransvar. Här ansvarar medlemmarna själva för vad de skriver.

Den som registrerar sig som medlem ska uppge sann information som sig själv som person. Detta för att vi ska kunna spåra eventuella brott mot forumvillkoren, eller lagbrott. Genom att registrera dig som medlem samtycker du till att SWESHARES.se behandlar dina uppgifter. Om SWESHARES upptäcker att informationen inte är sann kommer användaren omedelbart att stängas av. Genom att bli medlem samtycker du till att SWESHARES.se får spara dina uppgifter även om du blir avstängd från att använda forumet. Syftet med detta är att förhindra de som missbrukar forumet att åter bli medlemmar efter avstängning.

Du kan som medlem skriva inlägg under ett användarnamn som du väljer själv. SWESHARES.se garanterar din anonymitet och att vi förvarar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen, PUL.

Regler för foruminlägg

Inlägg får inte:
  1. innehålla hets mot folkgrupp.
  2. innehålla politisk, rasistisk eller religiös propaganda.
  3. innehålla hot, förtal, förolämpning eller i övrigt vara kränkande, diskriminerande och/eller stötande.
  4. innehålla formuleringar eller annat material som kan upplevas som pornografiska, obscena, stötande, vulgära eller oanständiga.
  5. sprida falsk information i syfte att påverka kursen på värdepapper, så kallad otillbörlig marknadspåverkan.
  6. innehålla annonsering av kommersiella tjänster eller för externa föreningar.
  7. innehålla länkar till webbsidor med olagligt eller opassande material.
  8. bryta mot annans upphovsrätt genom att t. ex återge annans text eller bild i dess helhet.
  9. i övrigt på något annat sätt bryta mot lag eller förordning.
  10. vara skrivna på andra språk än svenska eller engelska då SWESHARES.se inte har möjlighet att kontrollera eller övervaka dessa.

I övrigt gäller att medlemmar ska hålla en god ton gentemot varandra. I forumet diskuteras åsikter om aktier och marknader. Åsikten är fri och den medlem som inte kan respektera andras åsikter, utan bemöter dem med hån, beskyllningar eller smädeord, kan komma att stängas av.

Ett överdrivet omfattande skrivande på forumet, som vi kallar spam, kan också ge grund för avstängning.

Den som skriver på forumet ansvarar själv för att inlägg inte bryter mot forumvillkoren eller mot lag eller förordning. Den som begår ett lagbrott kommer att polisanmälas. Lägger du märke till ett inlägg eller en signatur som bryter mot forumvillkoren, lag eller förordning ber vi dig anmäla detta med den anmälningsknapp som finns i anslutning till inlägget. Denna knapp syns bara för inloggade medlemmar.

SWESHARES.se förbehåller sig rätten att utan förklaring och utan att först ta kontakt med medlemmen ta bort inlägg och/eller stänga av medlemmar.

Citering

Citerar du från artiklar eller marknadsbrev så ber vi dig att alltid ange källan. Citering är ur upphovsrättslig synvinkel tillåten om det motiveras av ändamålet och i övrigt överensstämmer med god sed. Beakta dock upphovsrätten genom att inte lägga ut andras texter i dess helhet och i originalskick. Sådana citeringar kommer att tas bort.

Länkning

Det går inte att publicera html-kod på forumet. Hänvisar du till en länk så kommer adressen (URL:en) automatiskt att aktiveras om hela länkadressen anges korrekt inklusive http:// - till exempel http://www.sweshares.se. Se i övrigt punkt 7 under regler för inlägg.

Friskrivning

SWESHARES.se har ingen möjlighet att kontrollera att all information som skrivs på forumet är korrekt, tillförlitlig eller välgrundad och SWESHARES.se garanterar därför inte heller detta. SWESHARES.se lägger inga kvalitetskrav på de inlägg som skrivs även om det naturligtvis är trevligare att läsa bra inlägg än dåliga. Det ligger i sakens natur att olika inlägg håller olika kvalitet. Det är helt upp till dig som användare att läsa inläggen väl medveten om detta faktum och med kritiska ögon införstådd om att innehållet är skrivet av våra användare och med de olika intressen de kan ha.

Var skeptisk till påstådda faktauppgifter som skrivs utan källhänvisning. Sådana påståenden ska betraktas som åsikter.

SWESHARES.se friskriver sig helt från ansvar vad gäller lagbrott och dess påföljder som kan begås i forumet.

SWESHARES.se friskriver sig helt från ansvar för det resultat som kan bli följden av att på olika sätt nyttja på forumen presenterad information i egen handel. Den som väljer att följa på forumen angivna rekommendationer bär själv hela risken för sina handlingar. SWESHARES.se bär inte heller i övrigt något ansvar för hur information som tillhandahålls genom forumen används eller tolkas.

Dessa villkor gäller vid var tid, även om de uppdateras efter det att användaren godkänt dem i samband med registreringen.

Toggle shoutbox Chatt Öppna chatten i ett nytt fönster

Varmt välkommen till SWESHARES livechatt, du måste ha postat minst 10 inlägg i vårt forum för att använda chatten!
@  Heisenberg : (08 oktober 2017 - 08:03 ) Yes, men har varit inaktiv ett bra tag pga jobb utomlands. Ska försöka ta tag i detta igen!
@  Blindstyre : (05 september 2017 - 13:07 ) Är det någon kvar här på forumet?
@  10DJ : (20 januari 2017 - 19:26 ) Josab
http://timesofindia....ow/56675068.cms
@  Jadu : (30 november 2016 - 17:27 ) Tveksam. Får se hur samarbetet ser ut med kommande områden. Detta precis som vissa skriver kommer ganska lägligt tätt inpå ett PM som beskrev att dom letar partners till att helt plötsligt ha partner + order. Där efter släpps den riktigt usla rapporten och en hint om att NE är på gång. Det ska mycket till innan jag själv ens överväger att köpa det bolaget igen.
@  10DJ : (30 november 2016 - 14:54 ) Där kom Josab igång :)
@  Scend3r : (07 oktober 2016 - 08:03 ) Arocell starkt pm igår om distributör i Amerika. http://arocell.com/news/
@  Rambokuken : (18 augusti 2016 - 11:09 ) Har vi någon som sitter kvar i Shamaran? Vad tänker ni om att Frist oil blev försenad till Q1 2017? Själv tror jag bara det är ren byråkrati som tar ut på tiden och att man får ha lite mer tålamod än vad man initialt räknade med, men sen ska den nog ge utdelning.
@  Richard1987 : (07 juli 2016 - 10:41 ) Dags att ta plats i Cyxone, årets raket :)
@  Scend3r : (20 april 2016 - 21:03 ) http://feber.se/spel...investera_i_ny/ stillfront letar ytterligare spelstudio, har 50 MSEK att göra förvärv för.
@  Scend3r : (22 mars 2016 - 16:28 ) Stillfront "Royaltyn är den bästa jag hittills lyckats förhandla till mig under mina tio år i branschen. Men jag kan tyvärr inte säga mer för då har jag en busslast med amerikanska jurister utanför", sade Jörgen Larsson.

"Ambitionen är att inte vara på First North resten av livet utan att vara listade på Stockholmsbörsens Small Cap-lista. Vi tittar redan på vad som krävs för att vi ska ta oss dit och det vore väldigt bra om vi skulle kunna göra det inom ett år från i dag. Det är en ambition", säger Jörgen Larsson.

https://www.avanza.s...-drojer-vd.html
@  Scend3r : (26 februari 2016 - 10:51 ) Stillfront https://www.avanza.s...-of-war-vd.html
@  Scend3r : (26 februari 2016 - 10:50 ) Stillfront rapport http://www.stillfron...okslut-2015.pdf
@  10DJ : (20 januari 2016 - 15:25 ) NXT-ID just nu 1,27 USD
@  10DJ : (17 januari 2016 - 08:59 ) SNS FiRe Conference Names NXT-ID a 2015 Firestarter Company
http://blog.stratnew...tarter-company/
@  10DJ : (16 januari 2016 - 11:38 ) Hittade ett Biometribolag i USA som går mot strömmen. Speciellt nu 2016 börjar de ta sig. Bra ökning igår +26%, 1 mån +217%. Deras produktportfölj börjar röra på sig tydligen.
22 patent inom bolaget. Vi står för stunden på 0,70 USD. http://nxt-id.com
@  Scend3r : (14 januari 2016 - 09:39 ) Det var en trist dag, nästan allt rött! Ökar i några papper och stänger ner sen!
@  Tummps : (09 december 2015 - 09:32 ) Ligger stenhårt i BC ännu, har varit ett intressant år =)
@  Jadu : (08 december 2015 - 17:12 ) Josab likt tidigare. Netent, Starbreeze, Fingerprint, Dedicare, Vardia, Besqab. Du då?
@  Tummps : (08 december 2015 - 15:23 ) Intressant börsdag idag, sjunker på bra
@  Tummps : (08 december 2015 - 15:18 ) Vilka bolag har du under bevakning nu?
@  Tummps : (08 december 2015 - 15:17 ) Nämen sedär, kul att de gamla rävarna är kvar =)
@  Jadu : (08 december 2015 - 15:14 ) Jag är inne i stort sett varje dag och kollar läget.
@  Tummps : (08 december 2015 - 14:57 ) Jag har själv inte varit så aktiv här, men jag är inte inaktiv med aktier. Och jag håller med, det var riktigt skoj för två år sedan när chatten var riktigt aktiv.
@  Tummps : (08 december 2015 - 14:56 ) sen får vi sprida ordet och försöka vara lite mer aktiva bara?
@  Tummps : (08 december 2015 - 14:55 ) Det borde väl gå att blåsa liv i detta forum igen för de som är kvar?
@  Scend3r : (02 december 2015 - 16:49 ) instämmer
@  Jadu : (23 november 2015 - 11:53 ) Fullt möjligt. Är du intresserad så kan du skriva ett pm till honom. Han tittar in då och då
@  Rambokuken : (23 november 2015 - 11:33 ) Domänen kanske är till salu rent av? Heisenberg verkar inte vara överdrivet road utav att göra det.
@  Jadu : (23 november 2015 - 11:10 ) Håller med! Får se om någon orkar ta tag i något nytt angående ett sådant forum. Är inte svårt, mest tidskrävande.
@  Rambokuken : (23 november 2015 - 10:57 ) Förjävla synd att detta forumet dog ut helt. Chatten var ypperligt roande och givande på den tiden då det begav sig.
@  Scend3r : (20 oktober 2015 - 16:22 ) Cyb pm om tester, rallar 15% idag. http://www.cybaero.s...teter-till-havs
@  Scend3r : (01 oktober 2015 - 13:16 ) Arocell kommer äntligen efter många års berg-och-dalbana imål med ce-märkt TK210Elisa, http://www.arocell.c...for-ce-markning
@  Scend3r : (01 oktober 2015 - 13:16 ) Gött! Bra här med!
@  Jadu : (30 september 2015 - 16:05 ) Roligt att höra. Allt är bara fint med mig.Kör sista högsäsongen nu på arbetet sedan blir det vidare till nya äventyr.
@  Heisenberg : (30 september 2015 - 11:45 ) Det är bara bra tack, hur är det med er? Självklart har jag mitt kapital arbetandes i olika papper, jag har dock varit upptagen med jobb hela sommaren som gjort att jag tvingats vara passiv på b.la SWESHARES.
@  Scend3r : (29 september 2015 - 08:53 ) tjena heisenberg, har du pengarna investerade i något atm?
@  Jadu : (28 september 2015 - 16:17 ) https://www.aktietor...m.aspx?ID=75187 JOSAB
@  Jadu : (28 september 2015 - 16:16 ) Hallå där! Det kan man lugnt säga. Allt bra?
@  Heisenberg : (28 september 2015 - 13:30 ) Hej å hå, det var ett tag sedan!
@  Jadu : (24 september 2015 - 16:26 ) Emissionsgaranti. Alltså ser man det inte som säkert att intäkter kommer börja komma?